Usain Bolt va juca în meciul celebrităţilor, în cadrul All Star Game

Sprinterul jamaican Usain Bolt, sextuplu campion olimpic, va participa la meciul celebrităţilor, în cadrul All Star Game din NBA, în data de 15 februarie, la Houston.

208 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt va juca în meciul celebrităţilor, în cadrul All Star Game

Usain Bolt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bolt va juca în meciul demonstrativ alături de vedete de cinema, de televiziune şi ale muzicii, dar şi cu foşti baschetbalişti din NBA, ca Dikembe Mutumbo şi Clyde Drexler, precum şi cu jucătoare din WNBA.

Usain Bolt este fan declarat al echipei de baschet Boston Celtics.

All Star Game, meciul în care se vor întâlni cei mai buni jucători din Conferinţa de Vest şi din Conferinţa de Est din NBA, va avea loc la 17 februarie, la Houston. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici