Usain Bolt vs. Motortaxi. Pariul pus de spectatori la o întrecere la care a participat cel mai bun sprinter din istorie

Fostul sprinter jamaican Usain Bolt, deţinătorul recordurilor mondiale la 100 metri şi 200 metri, a câştigat într-o cursă împotriva unui mototaxi, care a avut loc în Lima, capitala statului Peru, anunţă agenţia EFE.

916 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt vs. Motortaxi. Pariul pus de spectatori la o întrecere la care a participat cel mai bun sprinter din istorie

Cel mai bun sprinter din istorie, Usain Bolt, a câştigat o cursă împotriva unui motortaxi la Lima

Jamaicanul Usain Bolt, cel mai rapid sprinter din lume pe o distanţă de 100 de metri, cu un record de 9,58 secunde, dar şi pe 200 de metri, pe care i-a alergat în 19, 19 secunde, nu a avut foarte mari probleme marţi în câştiga o cursă scurtă, pe o distanţă de 50 de metri, împotriva unui motortaxi, în Lima.

 

Acest tip de vehicul motorizat este foarte des întâlnit pe străzile din Peru şi poate atinge o viteză maximă de 60 km/h astfel că jamaicanul nu a avut nicio problemă în a-l depăşi.

Cel mai bun sprinter din istorie şi deţinătorul recordului all-time la sută de metri (9,58 secunde, la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008), Usain Bolt s-a retras din altletism în 2017 şi a încercat să devină fotbalist, însă a renunţat la noul proiect din viaţa sa.

Jamaicanul a câştigat trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, în probele de 100 de metri, 200 de metri şi ştafeta de 4x100 de metri. Usain Bolt are opt medalii olimpice de aur în carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici