Valentin Creţu, locul 31 după primele două manşe ale concursului de sanie, la JO

Sportivul român Valentin Creţu ocupă locul 31 după primele două manşe ale concursului de sanie din cadrul Jocurilor Olimpice de la Vancouver, desfăşurate sâmbătă.

24 afișări
Imaginea articolului Valentin Creţu, locul 31 după primele două manşe ale concursului de sanie, la JO

Valentin Creţu, locul 31 după primele două manşe ale concursului de sanie, la JO (Imagine: Mediafax Foto/APF)

Creţu a înregistrat un timp total de un minut, 39 de secunde şi 950 de miimi, după ce în prima manşă a fost cronometrat cu 49.726 şi în a doua cu 50.224.

Pe prima poziţie se află, în acest moment, germanul Felix Loch (1:36.570 - 48.168 + 48.402).

Ultimele două manşe vor avea loc astăzi.

La competiţie ar fi trebuit să participe şi georgianul Nodar Kumaritashvili, care a decedat, vineri, în urma unui accident suferit la un antrenament. În semn de omagiu, toţi participanţii la concusul de sanie au avut pe cască o bandă neagră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici