Vali Badea s-a ales cu un dosar penal

Fotbalistului echipei Steaua, Valentin Badea, i s-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, după ce i-a tras un pumn în faţă unui suporter giuleştean, duminică, înaintea meciului cu Rapid, informează surse din cadrul Poliţiei Capitalei.

5 afișări
Imaginea articolului Vali Badea s-a ales cu un dosar penal

Vali Badea s-a ales cu un dosar penal

Legea prevede că părţile pot ajunge la o înţelegere, caz în care urmărirea penală încetează.

Valentin Badea se îndrepta, duminică, în jurul orei 17.30, spre stadionul Steaua într-un autoturism Renault Megane, acolo unde urma să înceapă partida Steaua - Rapid, scor 0-0, contând pentru etapa a VII-a a Ligii I, când acesta s-a intersectat cu cinci suporteri ai echipei giuleştene. Badea a fost recunoscut de fani, care au început să-l înjure, iar acesta a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Marian Ionescu, în vârstă de 21 de ani, care ulterior a făcut plângere la poliţie.

Părţile implicate în incident s-au prezentat, luni, la Poliţie, unde au confirmat incidentul, fanii rapidişti recunoscând că l-au înjurat pe stelist.

"Cu aproximativ o oră şi jumătate înaintea începerii meciului Steaua - Rapid, în zona Pieţei Moghioroş s-a petrecut un fapt mai mult decât regretabil (ca să fim eleganţi) al cărui erou negativ a fost jucătorul stelist Valentin Badea. Acesta a fost înjurat de un suporter rapidist, aflat în autoturismul personal alături de alte patru persoane. Chiar dacă stelistul avea motive să fie deranjat, nu avea, în niciun caz, voie să reacţioneze în felul în care a făcut-o ulterior. Pentru că Badea s-a dat jos, a deschis portiera maşinii respectivului suporter şi l-a lovit bestial, cu pumnul, umplându-l de sînge. Imediat, a apărut la faţa locului un bodyguard al stelistului, care, dintr-un pumn, a spart geamul portierei maşinii în care se afla victima lui Badea!", a anunţat, luni, site-ul fcrapid.ro.

Suporterul giuleştean a depus plângere la Secţia 22 Poliţie, având şi imagini, făcute cu telefonul mobil, care dovedesc agresiunea jucătorului stelist. "Acesta şi-a contactat, a doua zi, victima şi i-a propus ajungerea la o înţelegere amiabilă. Ceea ce, logic, înseamnă că şi-a recunoscut vina, nu?", a adăugat site-ul giuleştean.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, derbiul cu Rapid Bucureşti, disputat, duminică seară, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în etapa a VII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici