Video Valoarea contractului lui Răzvan Lucescu este de 600.000 de euro

Directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că valoarea totală a contractului noului selecţioner al echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, este de 600.000 de euro.

9 afișări

"Răzvan Lucescu este noul selecţioner al echipei naţionale a României pentru doi ani şi jumătate. A fost validat în unanimitate de Comitetul Executiv şi are încrederea tuturor membrilor federaţiei. Perioada contractului este de doi ani şi jumătate, iar obiectivul este calificarea la EURO 2012. Dar, bineînţeles, că va încerca să obţină cât mai multe puncte şi în actuala campanie de calificare la Cupa Mondială. Ştiu că există interes pentru sume, de aceea menţionez că valoarea totală a contractului lui Răzvan Lucescu este de 600.000 de euro. Este vorba de un salariu de 250.000 pe an şi un bonus de 300.000 de euro în cazul calificării la EURO 2012. Dar nu sumele sunt importante, ci faptul că am reuşit să găsim profilul de antrenor pe care îl căutam şi sper să aibă succes", a spus oficialul FRF.

Lupescu l-a numit pe Răzvan Lucescu "omul potrivit pentru preluarea echipei naţionale". "Este bine că am reuşit să găsim un selecţioner cu zece zile înainte de data limită. Ne bucurăm că am găsit omul potrivit pentru preluarea naţionalei şi sperăm să o ducă spre succes. Este o noutate după mult timp pentru prima reprezentativă că avem un antrenor tânăr care se va ocupa de echipă. Îi urez succes", a menţionat Ioan Angelo Lupescu.

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost numit, miercuri, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, după ce membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au validat în unanimitate propunerea făcută de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu. Anterior, Comitetul Executiv al FRF hotărâse rezilierea contractului selecţionerului Victor Piţurcă după ce prima reprezentativă a pierdut aproape toate şansele de calificare la Cupa Mondială din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici