Van der Vaart: Nu vom ceda deliberat meciul cu România

Mijlocaşul olandez Rafael van der Vaart a declarat că varianta unei cedări deliberate a meciului cu România pentru a elimina Italia şi Franţa de la Euro-2008 este ireală, deoarece naţionala Olandei nu se teme că ar putea întâlni în semifinale una din aceste două echipe, informează De Telegraaf.

12 afișări
Imaginea articolului Van der Vaart: Nu vom ceda deliberat meciul cu România

Van der Vaart: Nu vom ceda deliberat meciul cu România

"Şi eu încă mă mir: oare chiar e real? Şase puncte din două meciuri cu campioana şi vicecampioana mondială. Să pierdem deliberat cu România? Nu există aşa ceva, poate doar în minţile unora. Nu ne temem că am putea întâlni din nou Italia sau Franţa în semifinale", a spus Van der Vaart.

Fundaşul Khalid Boulahrouz a respins categoric ideea unui aranjament cu România pentru a trimite acasă echipele Italiei şi Franţei: "La forma în care suntem, putem bate pe oricine, nu ne e teamă de nimeni".

Fundaşul Giovanni Van Bronckhorst anticipează modificări în echipa de start contra României: "Sunt sigur că antrenorul va exersa cu noi câteva lucruri înainte de meciul cu România, cu siguranţă va dori să încerce lucruri noi pentru sferturile de finală".

Marţi, 17 iunie, la ora 21.45, în grupa C de la Euro-2008, sunt programate meciurile Olanda - România, la Berna, şi Franţa - Italia, la Zurich.

România ocupă locul doi în clasamentul grupei C, cu 2 puncte, în urma liderului Olanda, care a obţinut maximum de puncte, 6, şi şi-a asigurat deja calificarea în sferturi. Italia şi Franţa au câte un punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici