Vărul Simonei Halep a ajuns la FCSB

  • Dimciu Halep va semna un contract cu FCSB
  • Vărul Simonei Halep are 20 de de ani şi evoluează pe postul de atacant
  • El a plecat în această vară de la Farul după ce i-a expirat împrumutul de la Viitorul
232 afișări
Imaginea articolului Vărul Simonei Halep a ajuns la FCSB

Sursa FOTO: Facebook / Instagram

FCSB e aproape de transferul lui Halep. Nu este vorba despre numărul 2 mondial din tenis, ci de vărul Simonei. Dimciu Halep are 20 de ani şi joacă pe postul de atacant. În acest sezon el a fost împrumutat la Farul şi a jucat în 9 partide. Pe 30 iunie i s-a încheiat contractul iar cei de la Farul au decis să nu-l prelungească din cauza pandemiei.
 
Astfel, Dimciu Halep se pregăteşte de un nou pas în carieră, la FCSB.
 
„E un jucător tânăr, un jucător bun care are potenţial. I s-a terminat contractul. Sincer, nu am apucat să discutăm din cauza problemelor cu COVID. Ne-am limitat la un minim necesar. Acum că s-a dus la FCSB sau că s-ar duce la FCSB, nu putem decât să îi urăm succes”, spune Ciprian Marica.”
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici