Velcovici vrea 4 puncte cu Rapid şi Universitatea Craiova

Mijlocaşul echipei Gloria Bistriţa, Gabriel Velcovici, a declarat că formaţia sa îşi propune să câştige minimum patru puncte din meciurile cu Rapid şi Universitatea Craiova, în primele două etape ale returului Ligii I.

20 afișări
Imaginea articolului Velcovici vrea 4 puncte cu Rapid şi Universitatea Craiova

Velcovici vrea 4 puncte cu Rapid şi Universitatea Craiova (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Primele şapte-opt meciuri vor fi foarte grele. Dacă trecem cu bine de primele două etape, atunci ne vom afla pe un drum bun. Dacă scoatem patru puncte din primele două meciuri ale returului, cu Rapid şi Universitatea Craiova, o să fie foarte bine, iar eu cred ca vom reuşi acest lucru. Pentru primul an în care acest grup joacă împreună, un loc 6-7 la finalul campionatului ar fi foarte bun. Este un obiectiv realizabil, suntem la 7 puncte de zona respectivă. Cred că n-o să mai avem probleme cu zona minată, singura noastră problemă va fi să urcăm continuu în ierarhie", a spus Velcovici pentru site-ul oficial al grupării bistriţene.

Mijlocaşul echipei Gloria a precizat că nu este mulţumit cu locul 12 ocupat de formaţia sa la finalul turului.

"În primul rând sunt mulţumit de finalul de tur, pentru că începutul campionatului nu cred că a mulţumit pe nimeni. A durat o perioadă până ne-am acomodat, până s-au creat relaţiile de joc. Ne-am revenit pe final şi sper ca în retur să jucăm la fel de bine. Personal, nu mă mulţumeşte locul din clasament, cred că nu mulţumeşte pe nimeni în totalitate, pentru că ne dorim să fim cât mai sus, să jucăm într-o cupă europeană dacă se poate. Nu jucăm doar ca să nu fim în zona retrogradarii. Dacă te mulţumeşti cu puţin, puţin primeşti. Nimeni nu-şi doreşte să joace pentru evitarea retrogradării".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici