Venus Williams nu va participa la Mastersul de la Madrid

Americanca Venus Williams a renunţat, din motive de oboseală, la participarea la Mastersul feminin, care reuneşte cele mai bune opt jucătoare ale sezonului, în perioada 5-11 noiembrie, la Madrid, a anunţat WTA duminică, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Venus Williams nu va participa la Mastersul de la Madrid

Venus Williams nu va participa la Mastersul de la Madrid

Această absenţă îi permite rusoaicei Maria Şarapova să participe la Masters, deşi a fost depăşită în lupta pentru locul 8 de slovaca Daniela Hantuchova.

Sportiva rusă, care nu a mai jucat de la 10 octombrie din cauza unor dureri la umărul drept, intenţionează să participe la Masters. "A fost un an frustrant pentru mine în plan fizic, dar sunt nerăbdătoare să revin", a spus Şarapova.

Celelalte sportive calificate sunt Justine Henin, Jelena Jankovici, Svetlana Kuzneţova, Ana Ivanovici, Serena Williams şi Anna Şakvetadze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici