Veron şi Roberto Carlos, nominalizaţi la Balonul de Aur al Americii de Sud

Mijlocaşul argentinian Juan Sebastian Veron (Estudiantes La Plata) şi fundaşul brazilian Roberto Carlos (Corinthians) au fost nominalizaţi la Balonul de Aur al Americii de Sud, care va fi decernat de cotidianul uruguayan El Pais în urma votului a 300 de jurnalişti, informează Tuttosport.

22 afișări
Imaginea articolului Veron şi Roberto Carlos, nominalizaţi la Balonul de Aur al Americii de Sud

Veron şi Roberto Carlos, nominalizaţi la Balonul de Aur al Americii de Sud (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alături de Veron, care a mai câştigat acest trofeu în 2008 şi 2009, şi Roberto Carlos au mai fost nominalizaţi brazilienii Neymar (FC Santos) şi Giuliano (Internacional Porto Alegre), argentinienii Andres D'Alessando, Pablo Horacio Guinazu (ambii Internacional Porto Alegre), Dario Conca (Fluminense) şi Leandro Desabato (Estudiantes La Plata), uruguayanul Mauricio Victorino (Universidad de Chile) şi chilianul Jumberto Suazo (Monterrey).

Acest trofeu este acordat celui mai bun fotbalist care evoluează în America de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici