Vestea tristă primită de Simona Halep înainte de meciul de la Indian Wells: Bunicul jucătoarei s-a stins din viaţă

Simona Halep trece prin momente dificile chiar înaintea meciului din turul doi la ediţia din acest an a turneului WTA de la Indian Wells. Tenismena a primit o veste tristă: bunicul său din partea tatălui a murit.

5060 afișări
Imaginea articolului Vestea tristă primită de Simona Halep înainte de meciul de la Indian Wells: Bunicul jucătoarei s-a stins din viaţă

Vestea cumplită primită de Simona Halep înainte de debutul la Indian Wells: Bunicul jucătoarei s-a stins din viaţă (Imagine: ALEXANDRA PANDREA/MEDIAFAX FOTO)

Simona Halep (locul 4 WTA) joacă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în turul doi la Indian Wells. Sportiva revine pe teren după lunga perioadă de refacere, înfruntând-o pe Donna Vekic (Croaţia, 86 WTA) în turul secund al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells (SUA).

Bunicul tenismenei s-a stins din viaţă, cu puţin timp înaintea întâlnirii dintre ea şi Donna Vekic, din turul al doilea al competiţiei din SUA.

Simona Halep a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook, sâmbătă seara. Ea a postat un mesaj emoţionant evocând blândeţea bunicului din partea tatălui, căldura lui sufletească, dar şi susţinerea şi încurajările primite de la acesta în perioada junioratului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici