VfB Stuttgart interesată de Dorin Goian

Gruparea germană VfB Stuttgart este interesată de transferul fundaşului stelist Dorin Goian, susţine cotidianul Stuttgart Journal, care notează că românul în vârstă de 27 de ani valorează aproximativ trei milioane de euro.

10 afișări
Imaginea articolului VfB Stuttgart interesată de Dorin Goian

VfB Stuttgart interesată de Dorin Goian (Imagine: Mediafax Foto)

Goian se află sub contract cu Steaua Bucureşti până în 2009 şi mai este dorit şi de alte cluburi europene printre care Werder Bremen, Lazio Roma şi Betis Sevilla, notează sursa citată.

Jucătorul român are 20 de selecţii în echipa naţională, pentru care a marcat trei goluri. Dacă va fi transferat la VfB Stuttgart, Goian va deveni coechipier cu atacantul Ciprian Marica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici