Victor Becali: Nu am avut niciun contact cu Palermo pentru Tamaş

Agentul Victor Becali a declarat, miercuri seară, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, că nu a avut niciun contact cu oficialii clubului US Palermo pentru un eventual transfer al fundaşului echipei AJ Auxerre, Gabriela Tamaş, care în acest sezon a fost împrumutat la formaţia Dinamo Bucureşti.

23 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Nu am avut niciun contact cu Palermo pentru Tamaş

Victor Becali: Nu am avut niciun contact cu Palermo pentru Tamaş (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu ştiu nimic despre vreun interes al clubului Palermo pentru Tamaş. Îl cunosc foarte bine pe Walter Zenga, dar asta nu înseamnă nimic. Să nu uităm că jucătorul este în proprietatea clubului Auxerre, iar împrumutul său la Dinamo expiră la finalul acestei luni. Unde va merge de la 30 iunie? Ştiu sigur că se va întoarce în Franţa", a spus Becali.

Presa a scris în ultima vreme, după numirea lui Walter Zenga în funcţia de antrenor principal al echipei US Palermo, că gruparea italiană este interesată de achiziţionarea mai multor jucători români. Pe lângă Tamaş s-a mai vehiculat şi numele altor doi jucători de la Dinamo, Cosmin Moţi şi Florin Bratu.

Zenga, prezent miercuri la partida Unirea Urziceni - Steaua Bucureşti, a afirmat că singurii jucători români pe care ar dori să-i transfere la Palermo sunt fundaşul George Galamaz, de la campioana României, şi atacantul dinamovist Ionel Dănciulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici