Victor Hănescu s-a calificat în turul doi la Australian Open

Tenismanul Victor Hănescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marţi, în turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

143 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu s-a calificat în turul doi la Australian Open

Victor Hănescu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Hănescu l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/5), 7-6 (7/5), 6-3, după două ore şi 16 minute, pe germanul Peter Gojowczyk, jucător venit din calificări şi poziţia 135 în ierarhia mondială.

În turul doi, Victor Hănescu îl va întâlni pe canadianul Milos Raoni, cap de serie numărul 11 şi locul 11 ATP, care a trecut, cu scorul de 7-6 (7/2), 6-1, 4-6, 6-2, de spaniolul Daniel Gimeno-Traver, poziţia 77 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în turul doi, Hănescu va primi 50.000 de dolari australieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici