Victor Piţurcă, posibil antrenor al echipei Lokomotiv Moscova

Oficialii clubului Lokomotiv Moscova doresc să-l aducă pe banca tehnică a echipei pe fostul selecţioner al reprezentativei României Victor Piţurcă şi sunt dispuşi să-i ofere acestuia un salariu anual de 1,5 milioane de euro, informează site-ul tuttomercatoweb.com.

11 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă, posibil antrenor al echipei Lokomotiv Moscova

Fostul selecţioner al naţionalei, Victor Piţurcă (Imagine: Mediafax Foto)

Piţurcă ar urma să-l înlocuiască la Lokomotiv Moscova pe tehnicianul rus Vladimir Maminov, ale cărui rezultate nu sunt mulţumitoare.

În cazul în care va ajunge la formaţia rusă, Piţurcă îl va antrena pe internaţionalul român Răzvan Cociş.

După nouă etape, Lokomotiv ocupă locul 8 în prima ligă rusă, cu 13 puncte, având şase puncte mai puţin decât liderul ŢSKA Moscova.

Comitetul Executiv al FRF a decis la 9 aprilie rezilierea contractului selecţionerului Victor Piţurcă după ce prima reprezentativă a pierdut aproape toate şansele de calificare la Cupa Mondială din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici