Victorie pentru Dacia Duster la Raliul Gazelelor din Maroc

Duster, noua maşină de teren de la Dacia, s-a clasat pe primul loc la Raliul Gazelelor, competiţie ce s-a desfăşurat în deşertul din Maroc, în perioada 15-28 martie, informează Automobile Dacia.

105 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Dacia Duster la Raliul Gazelelor din Maroc

Victorie pentru Dacia Duster la Raliul Gazelelor din Maroc

Compania Renault a participat cu două automobile Dacia Duster la competiţie din Maroc, categoria crossover, maşinile fiind conduse de două angajate ale firmei franceze, Isabelle Charles (responsabilă pentru culorile şi materialele folosite la Duster) şi Nathalie Descout (responsabilă de campania globală de publicitate a Daciei Duster). Copiloţi au fost Dounia Bennani şi Dorothee Topin.

Echipajul format din Isabelle Charles şi Dounia Bennani (echipajul 315) s-a clasat pe primul loc, în timp ce Nathalie Descout şi Dorothee Topin (echipajul 316) au obţinut, la prima lor experienţă în raliuri, locul patru.

Aceasta a fost a doua competiţie inedită la care a participat Dacia Duster, după ce prototipul a participat, anul trecut, la Trofeul Andros, o cursă sportivă pe gheaţă, unde maşina a fost condusă de fostul pilot de Formula 1 Alain Prost.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici