VIDEO 30 de fani au fost arestaţi şi 18 poliţişti răniţi după incidentele de la meciul Penarol - Palmeiras

Treizeci de suporteri ai echipelor Penarol Montevideo şi Palmeiras au fost arestaţi, iar 18 poliţişti au fost răniţi, în încidentele care au avut loc la finalul meciului dintre cele două formaţii, în Copa Libertadores, conform Ministerului de Interne din Uruguay, scrie AP.

82 afișări
Imaginea articolului VIDEO 30 de fani au fost arestaţi şi 18 poliţişti răniţi după incidentele de la meciul Penarol - Palmeiras

VIDEO 30 de fani au fost arestaţi şi 18 poliţişti răniţi după incidentele de la meciul Penarol - Palmeiras (Imagine: Twitter)

Fotbaliştii echipelor Penarol Montevideo şi Palmeiras au fost implicaţi, miercuri, într-o bătaie care a avut loc la finalul meciul pierdut de uruguayeni, în etapa a patra din grupele Copei Libertadores. Felipe Melo, fotbalist împrumutat de Palmeiras de la Internazionale Milano, şi portarul Fernando Prass i-au lovit cu pumnii pe jucătorii adverşi, după ce aceştia din urmă i-au provocat. Melo i-a acuzat de acte de rasism pentru unii dintre fotbaliştii formaţiei din Uruguay, întâmplări ce au avut loc şi la meciul din tur dintre cele două formaţii.

Violenţele s-au extins şi în tribună, unde fanii celor două echipe s-au bătut cu forţele de ordine, iar după meci între ei. "Au început pe teren (n.r. - incidentele) şi chiar dacă jucătorii le-au cerut suporterilor să nu creeze la rândul lor conflicte, violenţele s-au extins şi în tribune", a declarat Ministrul de Interne din Uruguay, Eduardo Bonomi. AP scrie că Ministerul a informat că şase maşini de poliţie au fost distruse în cadrul incidentelor. Confederaţia Sudamericană de Fotbal (CONMEBOL) nu a oferit, încă, nicio declaraţie oficială în acest sens.

Palmeiras a revenit de la 2-0 pentru Penarol şi a câştigat meciul cu 3-2, după ce şi în tur s-a impus, pe teren propriu, cu acelaşi scor, în grupele Copei Libertadores.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici