VIDEO Noapte de coşmar pentru Tătăruşanu. Portarul român şi-a îngropat echipa în meciul cu Fiorentina

  • După ce a fost erou în derby-ul cu Inter, portarul român a fost „oaia neagră” a echipei contra Fiorentinei, azi-noapte, în Serie A.
  • În etapa a 13-a din Serie A, AC Milan a pierdut la Florenţa, 3-4.
  • La scorul de 0-0, Ciprian Tătăruşanu a comis o gafă de începător.
2654 afișări
Imaginea articolului VIDEO Noapte de coşmar pentru Tătăruşanu. Portarul român şi-a îngropat echipa în meciul cu Fiorentina

Noapte de coşmar pentru Tătăruşanu. Şi-a îngropat echipa în meciul cu Fiorentina

AC Milan a suferit primul eşec în Serie A, 3-4 cu Fiorentina. Titular la oaspeţi, portarul român Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) a comis o gafă majoră în minutul 15 al meciului Fiorentina - AC Milan, la scorul de 0-0. Fostul portar al naţionalei a primit nota 4.5 în publicaţia „Gazzetta dello Sport”.

Ciprian Tătăruşanu a avut prestaţii lăudate în cele 7 partide ale sezonului. Sâmbătă seară însă, portarul român a comis o gafă impardonabilă. În minutul 15, la scorul de 0-0 ,a scăpat o minge simplă, o centrare slabă venită din flancul drept al atacului violet.

Balonul a căzut pe linia careului de 6 metri, iar Matteo Gabbia (22 de ani), fundaşul lui Milan, a încercat să protejeze, pentru ca Tătăruşanu să reţină. Alfred Duncan a profitat de lipsa lor de sincronizare şi a marcat.

Tătăruşanu, care a evoluat la Fiorentina în perioada 2014-2017, şi Zlatan Ibrahimovic au ţipat la tânărul Gabbia, considerându-l responsabil pentru gol. Dar reacţia lor a fost taxată dur de fanii milanezi pe reţelele de socializare: „Inacceptabil! Nu a fost vina lui Gabbia”.

Tătăruşanu a mai încasat un gol până la pauză. În prelungirile primei reprize, Riccardo Saponara a şutat imparabil din afara careului. În partea secundă a fost învins şi de Dusan Vlahovic (21 de ani), noua senzaţie a fotbalului european. Sârbul a reuşit o „dublă” în minutele 60 şi 86. Reuşitele „diavolilor” au fost semnate de Ibrahimovic şi un autogol al lui Venuti, la ultima acţiune.

AC Milan bate pasul pe loc în lupta pentru titlu. Rămâne cu 32 de puncte, la fel ca Napoli. Formaţia pregătită de Luciano Spalletti joacă duminică împotriva campioanei Inter. Fiorentina urcă până pe poziţia a 6-a, cu 21 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici