Vidici: Meciul cu România este crucial

Nemanja Vidici a declarat că accesul naţionalei Serbiei la turneul final al CM-2010 depinde de meciul pe care îl va disputa la 28 martie, la Constanţa, cu selecţionatei României, în grupa a VII-a a preliminariilor, informează fifa.com.

14 afișări
Imaginea articolului Vidici: Meciul cu România este crucial

Vidici: Meciul cu România este crucial (Imagine: fifa.com)

"Am spus de la bun început că grupa din preliminarii este una foarte grea. Am avut un start foarte bun, dar asta nu înseamnă nimic. Este foarte important să rămânem cu picioarele pe pământ şi să tratăm fiecare meci cu seriozitate. Pe data de 28 martie, la Constanţa, avem un meci crucial împotriva României şi este un meci pe care trebuie neapărat să-l câştigăm pentru a ne menţine intacte ambiţiile noastre de calificare. Sunt optimist pentru viitor şi cred că Serbia se poate califica", a spus internaţionalul sârb.

Naţionala Serbiei se află pe prima poziţie a grupei a VII-a preliminare pentru CM din Africa de Sud, cu 9 puncte acumulate după patru partide.

Următoarele poziţii ale grupei sunt ocupate în ordine de Lituania (9 puncte, 4 partide), Franţa (4 puncte, 3 partide), Austria (4 puncte, 4 partide), România (4 puncte, 3 partide) şi Insulele Feroe (un punct, 4 partide).

Vidici consideră că principala forţă a reprezentativei conduse de Radomir Antici este dată de tinereţe actualului lot: "Forţă o dă tinereţea lotului. Această generaţie poate evolua împreună pentru cel puţin următorii cinci ani şi ăsta este un lucru foarte important. Cred sincer că avem calitatea necesară de a reuşi".

Partida România - Serbia se va disputa, la data de 28 martie, cu începere de la ora 20.45, pe arena "Farul" din Constanţa.

Citeşte şi:

Meciul România - Serbia se va disputa de la ora 20.15

Meciul Austria - România începe la ora 21.30


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici