Vieira rămâne în echipa Franţei, dar nu va juca în seara aceasta

Căpitanul Patrick Vieira va rămâne în lotul de 23 de jucători al echipei Franţei pentru Euro-2008, staff-ul tehnic francez apreciind că fotbalistul s-a refăcut suficient în urma rupturii la coapsa stângă.

30 afișări
Imaginea articolului Vieira rămâne în echipa Franţei, dar nu va juca în seara aceasta

Vieira rămâne în echipa Franţei, dar nu va juca în seara aceasta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În urma acestei decizii, Mathieu Flamini, reţinut în lot în cazul unei eventuale indisponibilităţi a lui Patrick Vieira, va pleca în Franţa.

Mijlocaşul a pătruns pe teren, îmbrăcat în costum, înainte de meciul Franţa - România, de astăzi, de la ora 19.00, discutând câteva minute cu selecţionerul Raymond Domenech, care l-a anunţat că nu-l va folosi în acest meci.

Vieira nu a participat la niciunul din cele trei meciuri de pregătire ale Franţei pentru Euro-2008.

Franţa joacă primul meci, astăzi, de la ora 19.00, cu România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici