Vieira s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu România

Căpitanul reprezentativei Franţei, Patrick Vieira, a suferit o leziune la coapsa stângă şi ar putea fi indisponibil pentru meciul cu România, programat la 9 iunie, în grupa C a Campionatului European din Elveţia şi Austria, informează L'Equipe.

7 afișări
Imaginea articolului Vieira s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu România

Vieira s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu România (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit jurnalului francez, care citează ediţia online a France Football, Vieira va rata meciurile amicale ale Franţei cu Paraguay (sâmbătă) şi Columbia (3 iunie).

Patrick Vieira nu a putut termina antrenamentul de vineri al naţionalei Franţei. El a fost supus unor examene medicale în urma cărora s-a constatat că are o leziune la coapsă.

Reprezentativa Franţei face parte din grupa C la Campionatul European din Austria şi Elveţia, alături de România, Italia şi Olanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici