Viitorul a câştigat meciul cu Botoşani, 1-2, în Liga I Betano/ Ianis Hagi: Sunt fericit că îmi ajut echipa. Obiectivul nostru este să intrăm în playoff

Viitorul a jucat în deplasare la Botoşani în etapa cu numărul 13 a Ligii I Betano şi s-a impus cu 1-2, după golurile marcate de Voduţ şi Ianis Hagi.

158 afișări
Imaginea articolului Viitorul a câştigat meciul cu Botoşani, 1-2, în Liga I Betano/ Ianis Hagi: Sunt fericit că îmi ajut echipa. Obiectivul nostru este să intrăm în playoff

Viitorul a câştigat meciul cu Botoşani, 1-2, în Liga I Betano

Scorul a fost deschis în repriza a doua, în minutul 67, de Voduţ, care a împins mingea cu capul în poarta apărată de Pap. Acelaşi Voduţ a reuşit să obţină şi o lovitură de la punctul cu var. În minutul 85, Burcă a intrat prin alunecare la Voduţ, iar centralul Marius Avram a dictat penalty.

Căpitanul constănţenilor, Ianis Hagi, nu a avut emoţii şi a transformat lovitura de la 11 metri, dublând avantajul Viitorului.

În ultimele secunde ale partidei, Truijic a marcat golul de onoare. S-a încheiat 1-2, iar FC Botoşani rămâne cu 15 puncte după 13 meciuri, în timp ce Viitorul are 19 puncte.

Ianis Hagi: Sunt fericit că îmi ajut echipa. Obiectivul nostru este să intrăm în playoff

Ianis Hagi continuă evoluţia bună din acest sezon şi a marcat din nou pentru Viitorul. În deplasare la Botoşani, căpitanul constănţenilor a transformat de la punctul cu var şi a ajuns la golul cu numărul 5 în campionat.

"Sunt fericit că îmi ajut echipa etapă de etapă. Sper să o ţin tot aşa. Încerc să dau tot ce e mai bun din mine, să dau gol prin tot ceea ce pot.

(n.red. - cel mai bun sezon?) Până acum acesta este sezonul în care marchez cele mai multe goluri. De când m-am întors acasă, odată cu maturizarea, au venit şi golurile şi pasele de gol.

Asta este treaba noastră, a atacanţilor. Aşa cum a intrat şi Mihai, de fiecare dată pregătit de goluri, de pase de gol. Asta este datoria noastră, cei din faţă, să marcăm, iar cei din spate să ne apere", a spus Ianis Hagi, la Digi Sport, la finalul meciului câştigat în faţa grupării pregătite de Costel Enache, FC Botoşani, 1-2.

Ianis a dublat avantajul Viitorului în minutul 86 prin penalty. Burcă a intrat prin alunecare la Voduţ, iar centralul Marius Avram a dictat lovitură de la 11 metri

"Sunt faulturi de joc, este riscul meseriei. Fotbalul este un sport de contact.

Referitor la Răzvan Oaidă (n.red. - În minutul 37, Răzvan Oaidă s-a accidentat şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.), sper să nu aibă nimic. Este important pentru el să joace şi după să ne ajute şi la naţională", a mai spus Ianis Hagi, care a precizat care este obiectivul echipei:

"Ne gândim să intrăm în playoff. Suntem la un punct de primul loc, dar toate celelalte sunt în spate. Trebuie să acumulâm cât mai repede şi cat mai multe puncte".

Marţi, 30 octombrie, Viitorul merge la Iaşi, acolo unde va juca în faţa formaţiei pregătite de Flavius Stoican, în Cupa României. În ultimele cinci meciuri din Liga I, jucate pe stadionul moldovenilor, echipa lui Hagi a câştigat de fiecare dată.

"Mereu am spus că este o deplasare foarte grea, la fel ca aici (n.red. - Botoşani). Publicul este agresiv, trebuie să fim pregătiţi mental şi să câştigăm", a mai spus atacantul de 20 de ani, care nu se gândeşte să plece de la Viitorul: "Sunt concentrat pe echipa de club, să joc cât mai bine aici. Asta este cel mai important. Clubul mă plăteşte şi este datoria mea să îmi fac treaba.

Deocamdată am doar planuri de vacanţă cu familia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici