Villarreal - FC Liverpool, scor 1-0, în prima manşă a semifinalelor Ligii Europa

Echipa spaniolă de fotbal Villarreal a câştigat, joi, partide de pe teren propriu cu formaţia engleză FC Liverpool, scor 1-0, în prima manşă a semifinalelor Ligii Europa.

379 afișări
Imaginea articolului Villarreal - FC Liverpool, scor 1-0, în prima manşă a semifinalelor Ligii Europa

Villarreal - FC Liverpool, scor 1-0, în prima manşă a semifinalelor Ligii Europa

A marcat: Adrian 90+2' /-.

1-0: Adrian Lopez a punctat din apropiere, după o acţiune a lui Denis Suarez, care l-a lăsat singur cu poarta goală în faţă.

Partida nu a fost una spectaculoasă, iar ocaziile clare de gol au fost rare. Liverpool a fost mai periculoasă la capitolul ocazii (13-9), dar raportul şuturilor pe poartă a fost în favoarea gazdelor (3-2). Inclusiv raportul posesiei mingii a fost apropiat (52-48% în favoarea spaniolilor).

Returul va avea loc pe Anfield Road din Liverpool, joi, 5 mai, de la ora 22.05.

VILLARREAL: Asenjo - Mario Gaspar, Bailly (Musacchio 76'), Ruiz, Costa - Dos Santos (Castillejo 72'), Pina, Bruno, Suarez - Soldado (Adrian 74'), Bakambu. Antrenor: Marcelino.

LIVERPOOL: Mignolet - Clyne, Toure, Lovren, Moreno - Lallana, Allen, Lucas Leiva, Milner - Firmino (Benteke 90'), Coutinho (Ibe 46'). Antrenor: Jurgen Klopp.

Cartonaşe galbene: Costa 60' /-.

Cartonaşe roşii:-.

Arbitri: Damir Skomina, Jure Praprotnik, Robert Vukan; rezervă: Bojan Ul; adiţionali: Matej Jug, Slavko Vincic (toţi din Slovenia).

Observatori: Murat Ilgaz (Turcia), Harry Been (Olanda).

Stadion: El Madrigal, Villarreal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici