Cosmin Olăroiu, campion cu Al Ahli Dubai cu două etape înainte de finalul campionatului

Al Ahli Dubai, echipa antrenată de românul Cosmin Olăroiu, a câştigat, joi, fără să joace, un nou titlu de campioană în Emiratele Arabe Unite, după ce principala rivală, Al Ain, a fost învinsă de Al Fuijarah, scor 2-3.

412 afișări
Imaginea articolului Cosmin Olăroiu, campion cu Al Ahli Dubai cu două etape înainte de finalul campionatului

Cosmin Olăroiu, campion cu Al Ahli Dubai cu două etape înainte de finalul campionatului

Cosmin Olăroiu îşi continuă parcursul bun în Emiratele Arabe Unite şi cu puţin ajutor de la adversare. Al Ahli Dubai, echipa pregătită de antrenorul român, a câştigat duminică pe terenul celor de la Al Nasr, scor 1-0, prin golul marcat de Sow, din penalty, în minutul 49.

Joi, Al Ain, locul 2 în prima ligă de fotbal din Emirate, a pierdut în deplasare la Al Fuijarah, scor 2-3. După acest rezultat, diferenţa dintre Al Ahli şi Al Ain a rămas de şase puncte, cu menţiunea că Al Ain mai are un singur meci de jucat, în timp ce echipa lui Olăroiu mai are de disputat două partide. În aceste condiţii, Al Ahli Dubai a cucerit un nou titlu de campioană, după ce, din 24 de partide, aceştia au remizat de două ori şi au pierdut doar două meciuri.

Cosmin Olăroiu este la al doilea titlu cu Al Ahli, după cel din 2014. Totodată, cu Al Ain are două titluri de campion al Emiratelor Arabe Unite, obţinute în 2012 şi 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici