Comisia de Recurs a FRF i-a ridicat suspendarea antrenorului Edward Iordănescu

Edward Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, a anunţat, joi, la DigiSport, că i-a fost ridicată suspendarea primită ca urmare a faptului că a dat indicaţii jucătorilor săi la meciul cu Astra, deşi avea interdicţie în acest sens, iar tehnicianul va putea sta pe bancă la meciul cu Steaua.

151 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a FRF i-a ridicat suspendarea antrenorului Edward Iordănescu

Comisia de Recurs a FRF i-a ridicat suspendarea antrenorului Edward Iordănescu (Imagine: Liviu Chirica/ Arhiva Mediafax Foto)

Iordănescu a fost surprins în timp ce dădea indicaţii jucătorilor săi în parcarea stadionului de la Giurgiu, la meciul cu Astra, deşi era suspendat. Comisia de Disciplină al FRF l-a sancţionat pentru acest fapt, marţi, cu o etapă de suspendare şi o amendă de 40.000 de lei.

Ulterior, pedeapsa i-a fost ridicată de către Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

”Acum câteva minute am fost şi eu informat de preşedintele clubului, Narcis Răducan. Am avut o apărare foarte bună, avocaţii au fost bine pregătiţi. A fost acest recurs, s-a judecat astăzi şi, din punctul meu de vedere, s-a făcut dreptate. Eu recunosc când greşesc, dar acum nu am greşit. Regulamentul este ambiguu, dacă era foarte clar, era foarte corect să fiu suspendat. Ce diferenţă este între un antrenor care stă în tribune, în spatele băncii şi dă indicaţii şi mine, care am dat indicaţii în parcare? Eu cred că cea mai bună soluţie este să se revizuiască regulamentul”, a spus Edi Iordănescu la DigiSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici