Edward Iordănescu: Sunt siderat. Nu e vina mea că regulamentul este interpretabil

În urma suspendării pe care a primit-o antrenorul Edward Iordănescu, oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu au emis, marţi, un comunicat un comunicat de presă în care susţin că decizia Comisiei de Disciplină a FRF este surprinzătoare şi vor face apel, iar tehnicianul gorjean susţine că este siderat.

474 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu: Sunt siderat. Nu e vina mea că regulamentul este interpretabil

Edward Iordănescu: Sunt siderat. Nu e vina mea că regulamentul este interpretabil (Imagine: Liviu Chirica/ Arhiva Mediafax Foto)

Suspendarea primită de tehnicianul Pandurilor a venit ca urmare a faptului că a luat legătura cu jucătorii săi, chemându-i pe aceştia în afara stadionului de la Giurgiu, la pauza meciului cu Astra, când acesta era deja sub influenţa unei alte suspendări. Conform regulamentului FRF, un antrenor care este suspendat are voie să ia loc în tribună, dar nu poate lua legătura cu jucătorii.

Comunicatul integral al oficialilor de la Pandurii Târgu Jiu:

"Conducerea Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu se declară consternată la aflarea deciziei de suspendare a antrenorului Edward Iordănescu, înaintea meciului pe care echipa îl va disputa cu Steaua Bucureşti în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii I Orange.

Decizia Comisiei de Disciplină a FRF este considerată surprinzătoare, iar clubul Pandurii Târgu Jiu va încerca să o conteste, în condiţiile în care, acelaşi comportament l-au avut şi antrenorii echipelor FC Botoşani, ACS Poli Timişoara sau Viitorul Constanţa – cazuri prezentate în mass media. Mai nou, chiar şi Laurenţiu Reghecampf, aflat în stare de suspendare, a dat indicaţii jucătorilor săi, în semifinala Cupei României, disputată pe National Arena, şi acţiunile sale nu au fost fost sancţionate în nici un fel.

Pe lângă coincidenţa stranie pe care o aduce decizia de astăzi, asigurând egalitatea pe banca tehnică la partida dintre Steaua şi Pandurii Târgu Jiu, considerăm că penalitatea dispusă pentru antrenorul Edward Iordănescu, respectiv 40.000 lei, este una exagerată".

La rândul său, antrenorul Edward Iordănescu a oferit, în acelaşi comunicat, câteva declaraţii în legătură cu decizia Comisiei de Disciplină a FRF: „Sunt siderat. Nu prea am cuvinte să comentez. Eu, la ce scenarii ar trebui să mă gândesc acum !? Sau coincidenţe !? Dacă am ajuns să fiu judecat pe "scările de la Naţional Arena"...

Acţiuni similare cu a mea de la meciul cu Astra Giurgiu s-au produs în repetate rânduri cu alti antrenori, şi sunt "n" dovezi în acest sens, iar atunci nu a mai fost suspendat nimeni. Regulamentul e interpretabil şi asta nu e vina mea şi nici a colegilor mei antrenori. Eu sunt doar dat ca exemplu. Ştiu că sunt foarte bun, dar nu stiam că provoc atâta panică. Poate în viitor voi fi arestat la domiciliu pe perioada jocurilor!”, a spus Edi Iordănescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici