Vino alături de ProSport şi Eurosport pe terasa Promenada Mall să vezi finala de la Roland Garros, Halep - Ostapenko. Marele meci e sâmbătă, de la ora 16:00

ProSport, Eurosport şi Promenada Mall te invită sâmbătă, după ora 15:00, să urmăreşti partida Simona Halep - Jelena Ostapenko (Letonia), finala de la Roland Garros, într-un cadru unic, dătător de o stare de bine.

1426 afișări
Imaginea articolului Vino alături de ProSport şi Eurosport pe terasa Promenada Mall să vezi finala de la Roland Garros, Halep - Ostapenko. Marele meci e sâmbătă, de la ora 16:00

ProSport invită fanii tenisului să urmărească finala de la Roland Garros pe terasa Promenada Mall

Cu o pizza, cu o bere sau cu cocktailul preferat în faţă, vei putea să trăieşti alături de prieteni şi de fani ai tenisului de calitate fiecare schimb de mingi pe un ecran gigantic pus la dispoziţie de Eurosport. Feed-ul va fi asigurat de Eurosport, iar buna dispoziţie de Promenada Mall. #LuptaCaSimona

Miza din punct de vedere a clasamentului mondial: Simona Halep devine numărul unu mondial dacă reuşeşte să câştige primul titlu de Mare Şlem. Jelena Ostapenko intră sigur în Top 20 WTA, de luni. Dacă pierde finala, noul personal bestel Jelenei  va fi 18 WTA, dacă se impune - va fi 12 WTA.

2,1 milioane de euro este miza financiară a finalei de la Roland Garros. Campioana ia însă un premiu mai mic decât la Australian Open sau Wimbledon.

Duelul mingilor decisive. Simona Halep şi-a surclasat adversarele pe teren la numărul de lovituri câştigătoare în primele runde. În total: 118 winners. Ostapenko este însă campioană detaşată la French Open 2017 cu 245 de lovituri câştigătoare.

Ce n-a văzut Parisul de mai bine de trei decade: Jelena Ostapenko este prima jucătoare din Letonia care joacă o finală de turneu de Mare Şlem.

Şase jucătoare au reuşit să câştige primul titlu de Mare Şlem, la Roland Garros, mai devreme decât ar putea-o face Jelena Ostapenko. Letona va juca finala la 20 de ani şi 2 zile. Monica Seleş este cea mai tânără campioană la French Open: a câştigat trofeul la 16 ani şi 189 de zile! Goolagong-Cawley, Chris Evert şi Iva Majoli au luat trofeul la 19 ani, Steffi Graf şi Sanchez-Vicario - la 17 ani.

Duelul din lojă: australianul Darren Cahill este pus faţă în faţă cu spaniola Anabel Medina Garrigues, despre care Marion Bartoli spunea că este "antrenoarea anului". La 34 de ani, "AMG" este încă jucătoare profesionistă, aşteptându-şi cu răbdare momentul revenirii, după problemele avute la umăr. Din august anul trecut Medina Garrigues nu a mai jucat vreun meci, a testat munca de director de turneu la un ITF din Valencia, dar are o experienţă uriaşă pe zgură: a deţinut la un moment dat recordul pentru cele mai multe titluri câştigate pe zgură dintre jucătoarele active în circuit. Şi este dublă campioană la Roland Garros, la dublu. Deşi nu a jucat cu Simona de când constănţeanca a ajuns în top şi şi-a redefinit jocul, spaniola a avut-o ca adversară de două ori:1-1 este scorul direct pe suprafaţa roşie între Simona şi Anabel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici