Violenţă fără margini. Jucătorii Legiei Varşovia au fost bătuţi de suporterii echipei | VIDEO

Ultraşii Legiei Varşovia au dat dovadă, încă o dată dacă mai era nevoie, de o duritate ieşită din comun. Duminică seara, după ce echipa a pierdut în deplasare, scor 0-3, partida cu Lech Poznan, suporterii au bătut câţiva jucători.

8459 afișări
Imaginea articolului Violenţă fără margini. Jucătorii Legiei Varşovia au fost bătuţi de suporterii echipei | VIDEO

Jucătorii Legiei Varşovia au fost bătuţi de suporterii echipei

Conform Przegladsportowy.pl, aproximativ 50 de ultraşi i-au atacat într-o parcare pe fotbalişti, dar şi pe asistentul managerului general, Aleksandar Vukovic. Liderul galeriei a ţipat şi le-a cerut persoanelor aflate în autocarul echipei să coboare.

Presa din Polonia scrie că fotbaliştii Legiei au fost umiliţi în condiţiile în care suporterii le-au aplicat lovituri peste ceafă şi palme peste faţă. Aleksandar Vukovic a fost lovit cu pumul în faţă de un ultras al Legiei.

“Dacă veţi juca la fel în următorul meci, atunci ne vom întoarce”, ar fi strigat unul dintre atacatori. Este greu de crezut, dar în acele momente, după înfrângerea la scor de neprezentare cu Lech, nimeni nu asigura protecţia autocarului echipei, scrie presa din Polonia.

După 11 etape, Legia se află pe locul 8 în campionat, cu 16 puncte.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici