Preşedintele Barcelonei face noi dezvăluiri: Vom alege un alt campionat în care să evoluăm

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a anunţat că membrii din conducerea clubului se gândesc în ce campionat va evolua echipa, în cazul câştigării independenţei, informează ProSport.

600 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Barcelonei face noi dezvăluiri: Vom alege un alt campionat în care să evoluăm

Preşedintele Barcelonei face noi dezvăluiri: Vom alege un alt campionat în care să evoluăm

"Clubul nostru susţine independenţa Cataloniei. Ieri am vrut să jucăm cu porţile închise, pentru ca lumea să înţeleagă indignarea noastră. Membrii cotizanţi au dorit ca partida să nu se dispute. A fost cea mai dificilă decizie din cariera mea de preşedinte. Liga Profesionistă a refuzat să amâne partida. M-am consultat cu jucătorii în vestiar, dar decizia finală mi-a aparţinut!

În numele clubului, doresc să transmit solidaritatea Barcelonei faţă de toate persoanele care apără democraţia. În cazul în care Catalonia îşi va câştiga independenţa, vom analiza situaţia, după care ne vom alege un alt campionat în care să evoluăm. Barcelona este mai mult decât un club, iar acest lucru nu se va schimba niciodată!", a spus Josep Maria Bartomeu, în cadrul unei conferinţe de presă.

În ziua referendumului, s-a instalat haosul pe străzile oraşului. Poliţia a încercat să oprească oamenii să voteze. Barcelona a dorit ca meciul cu Las Palmas să fie amânat, dar Liga Profesionistă a refuzat. Partida s-a jucat cu porţile închise, în semn de protest din partea clubului catalan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici