Un spectator a scos sabia şi a atacat suporterii echipei adverse la un meci din Liga a V-a

În două meciuri ale etapei a 9-a, desfăşurate la Pietroşiţa, respectiv Colacu, spectatorii şi jucătorii şi-au ieşit din minţi şi s-au bătut pe teren. În conflictele apărute au apărut şi arme albe, informează site-ul Liga 2.ro.

1220 afișări
Imaginea articolului Un spectator a scos sabia şi a atacat suporterii echipei adverse la un meci din Liga a V-a

Un spectator a scos sabia şi a atacat suporterii echipei adverse la un meci din Liga a V-a

La Colacu, un spectator a scos sabia şi a lovit un suporter al echipei adverse. Jucătorii s-au bătut şi ei pe teren.

Meciul desfăşurat duminică în localitatea dâmboviţeană Colacu, între echipele Steagu Roşu şi Unirea Slobozia Moară (Liga 5, Seria Sud), s-a încheiat cu un scandal monstru, anunţă DBonline.ro, citat de site-ul Liga 2. Cu zece minute înainte de finalul jocului, între jucători s-a iscat un incident care s-a lăsat cu dat pumni şi picioare.

Haosul declanşat la terenul din Colacu l-a determinat pe antrenorul Vasile Niţă să declare că e decis să retragă Steagu Roşu din campionat. "Sunt în fotbal de 43 de ani, dar aşa ceva nu am văzut niciodată. La scorul de 2-1 pentru Unirea, căpitanul echipei mele, Ionescu a scăpat singur a driblat portarul advers şi a dat gol. În acel moment tuşierul a semnalizat offside şi a început scandalul. Unul dintre fundaşii lor l-a lovit pe Ionescu cu pumnul, iar jucătorul meu i-a dat în genunchi adversarului. După a început un scandal mostru între jucătorii ambelor echipe, lucru care m-a depăşit total", spune antrenorul.

Unul dintre spectatorii Steagului a scos o sabie, cu care, potrivit martorilor locali, l-a lovit pe fan al echipei Slobozia Moară.

La Pietroşiţa, jucătorii au lăsat fotbalul şi au încercat boxul. Arbitrii au fost alergaţi pe teren şi loviţi.

Şi tot la aceeaşi oră, pe un alt teren de fotbal din judeţul Dâmboviţa, la Pietroşiţa, s-au petrecut lucruri la fel de grave. Bătaia a fost cuvântul de ordine şi la meciul dintre Voinţa Pietroşiţa - Flacăra Şuta Seacă (Liga 5, Seria Nord, etapa 9).

La jumătatea reprizei secunde, la scorul de 2-0 oaspeţi, jucătorii Voinţei au sărit la bătaie după ce jucătorul cu numărul 8 l-a lovit zdravăn pe un component de la Flacăra. La meleul format pe teren au participat şi numeroşi spectatori din tribune. Cum spiritele nu s-au calmat, arbitrul Alexandru Stan a fost nevoit să oprească jocul. Nemulţumiţi de această decizie, jucătorii de la Pietroşiţa l-au alergat pe central pe teren până când acesta a reuşit să ajungă la vestiar. Apoi s-au năpustit asupra tuşierului Alexandru Negoiţă, pe care l-au lovit cu pumnii în zona tâmplei.

"A fost junglă pe arena din Pietroşiţa. Vin să urmăresc meciuri pe acest stadion din plăcere, dar ce am văzut astăzi (n.r. - duminică), am rămas şocat. Dintr-un simplu fault pe la mijlocul reprizei a doua s-a pornit o bătăie generală. Pentru început jucătorul cu numărul 8 de la gazde a lovit un adversar, iar apoi s-a creat o îmbulzeală din care reieşeau numai lovituri şi de o parte şi de alta. Tot atunci, din tribună au năvălit mai mulţi spectatori pe teren, porniţi şi ei tot pentru a lovi. Arbitrul central a fost alergat pănă la cabine, dar nu ştiu dacă a fost atins de cineva. În schimb, tuşierul a fost lovit cu pumnul în zona capului de jucătorul cu numărul 7 de la Pietroşiţa. Este inadmisibil ce am putut vedea. Nu se poate juca fotbal în asemenea condiţii. Am impresia că am fost la un meci de box şi nu de fotbal. Curios e faptul de ce a fost lovit tuşerul dacă nu au fost niciun fel de probleme de arbitraj", a povestit pentru DBonline.ro un spectator prezent la meciul de la Pietroşiţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici