VIDEO | Jucătorul Barcelonei, Gerard Pique, huiduit de fani în cantonamentul echipei naţionale: "Ne provoci scârbă"

După declaraţiile privind retragerea din echipa naţională, Gerard Piqué s-a prezentat astăzi în cantonamentul echipei naţionale, la Madrid. Fanii veniţi să-i vadă pe elevii lui Julen Lopetegui au reacţionat vehement la adresa lui Piqué, informează AS.

3456 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Jucătorul Barcelonei, Gerard Pique, huiduit de fani în cantonamentul echipei naţionale: "Ne provoci scârbă"

VIDEO | Jucătorul Barcelonei, Gerard Pique, huiduit de fani în cantonamentul echipei naţionale

Cu jumătate de oră înainte ca antrenamentul echipei naţionale să înceapă, porţile bazei "Ciudad de Fútbol" au fost deschise pentru spectatori şi presă. Unul dintre suporteri a ridicat o pancartă pe care a scis "Pique, ne provoci scârbă". Restul oamenilor prezenţi la antrenament au salutat gestul domnului respectiv, după care au început să scandeze "Afară cu Pique".

Poliţiştii prezenţi la faţa locului l-au îndemnat pe suporter să ascundă pancarta respectivă. Înainte de a părăsi incinta, suporterii au mai scandat "Trăiască Jandarmeria", cu aluzie la evenimentele petrecute ieri în Catalonia. Câţiva suporteri n-au fost de acord cu ce s-a întâmplat la antrenamentul echipei naţionale şi au huiduit întreaga scenă.

 

 

"Sunt mândru de poporul catalan. A fost cea mai nefastă experienţă din viaţa mea. Dacă preşedintele federaţiei crede că deranjez prin venirea mea la echipa naţională, nu am nicio problemă să mă dau la o parte mai devreme de 2018 (n. red - Pique a anunţat că ediţia din 2018 a Cupei Mondiale va fi ultimul turneu la care va participa cu naţionala Spaniei). Echipa naţională nu e o competiţie de patriotism. Mergi acolo şi joci cât de bine poţi. Eu aşa văd", a spus Pique duminică, după meciul cu Las Palmas, disputat cu porţile închise.

 

AAAAAAAAAAA

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici