Viorel Filimon, desemnat să conducă "Stelele Lumii" în meciul contra Chinei la tenis de masă

Antrenorul reprezentativei de tenis de masă a României, Viorel Filimon, a fost desemnat să conducă echipa "World All Star" în meciul pe care îl va disputa împotriva naţionalei feminine a Chinei, partidă programată marţi, la Shanghai.

54 afișări
Imaginea articolului Viorel Filimon, desemnat să conducă "Stelele Lumii" în meciul contra Chinei la tenis de masă

Viorel Filimon, desemnat să conducă "Stelele Lumii" în meciul contra Chinei la tenis de masă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Viorel Filimon a declarat că este onorat de această nominalizare, mai ales că aceasta vine din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis de Masă. "Este foarte onorant că s-au gândit la mine să mă ocup în cadrul acestei întâlniri de echipa lumii. Să fii numit antrenorul selecţionatei lumii este ceva special, mai ales că propunerea vine din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis de Masă", a spus Filimon.

Din echipa "World All Star" la feminin vor face parte Feng Tianwei (Singapore, nr. 2 mondial), Kim Kyung Ah (Coreea de Sud, nr. 5 mondial), Ai Fukuhara (Japonia, nr. 9 mondial), dar şi Daniela Dodean (nr. 20 mondial).

Tot pe 29 iunie, la Shanghai va avea loc şi întâlnirea dintre echipa masculină a lumii şi reprezentativa masculină a Chinei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici