Viorel Moldovan: Eu sunt principalul vinovat, dar nu mă gândesc să renunţ

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, marţi, că el este principalul vinovat pentru înfrângerea din meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-2, dar că nu se pune problema să renunţe la conducerea tehnică a formaţiei braşovene.

13 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Eu sunt principalul vinovat, dar nu mă gândesc să renunţ

Viorel Moldovan: Eu sunt principalul vinovat, dar nu mă gândesc să renunţ (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Singurul lucru bun din acest meci a fost debutul lui Mateiu, însă am suferit o înfrângere care din păcate ne îndepărtează de cupele europene. Mi-e greu să vorbesc despre aspectul jocului, băieţii nu au nicio vină. Eu sunt principalul vinovat aşa cum se întâmplă mereu. Nu mă gândesc să renunţ, merg înainte", a spus tehnicianul în conferinţa de presă de după meci.

Moldovan a menţionat că este greu să obţii rezultate în momentul în care jucătorii sunt nemulţumiţi, aluzie la faptul că la FC Braşov se înregistrează restanţe la plata salariilor. "Nu este uşor să lucrezi cu jucători care sunt nemulţumiţi, în tur a fost altceva, dar acum au apărut alte probleme. Ce vină să aibă jucătorii, când ştiţi cu toţii problemele cu care ne confruntăm. Sunt băieţi minunaţi aici la Braşov şi chiar nu am ce să le reproşez. Când pierzi este multă amărăciune şi trebuie să vedem cum le ridicăm moralul. Nu mă simt trădat de jucători, asta este viaţa antrenorilor, o viaţă a naibii de grea. Când pierzi şi ajungi să-ţi schimbi obiectivul din mers nu este tocmai uşor, trebuie să ţinem capul sus şi să gândim pozitiv", a mai spus Viorel Moldovan.

Echipa FC Braşov a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia Internaţional Curtea de Argeş, în primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I.

După golul al doilea al echipei oaspete, câţiva suporteri ai formaţiei braşovene au început să strige: "Demisia, demisia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici