Viorel Moldovan: Nu am nimic să-mi reproşez

Antrenorul Viorel Moldovan, care şi-a reziliat, marţi, de comun acord, contractul cu gruparea FC Vaslui, a declarat că nu are nimic să-şi reproşeze pentru activitatea depusă la club.

10 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Nu am nimic să-mi reproşez

Viorel Moldovan: Nu am nimic să-mi reproşez (Imagine: Mediafax Foto)

"Am decis să-mi reziliez contractul cu FC Vaslui, pentru a crea un şoc la echipă, având în vedere că încă mai sunt şanse la Europa League şi-mi doresc să se realizeze acest lucru. Poate fără mine situaţia se va îmbunătăţi la club, nu-mi reproşez nimic din activitatea de antrenor, având în vederea că am obţinut 34 de puncte în 18 etape", a spus Moldovan.

Tehnicianul nu s-a prezentat la antrenamentul de marţi, care a fost condus de secundul Cristian Dulca.

Viorel Moldovan era antrenorul echipei vasluiene din noiembrie 2008, când a semnat un contract pe doi ani şi jumătate. Viorel Moldovan l-a înlocuit în 2008 pe banca tehnică a echipei FC Vaslui pe Viorel Hizo, acum la Rapid Bucureşti.

Moldovan a venit la FC Vaslui de la gruparea Unirea Urziceni, unde era director sportiv.

În ultimul meci din campionat, FC Vaslui a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 4-1, de Gloria Buzău, în etapa a XXXII-a a Ligii I.

Cu două etape înainte de finalul campionatului, FC Vaslui ocupă locul în 8 în clasamentul Ligii I, cu 51 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici