Virgil Stănescu a devenit tată

Căpitanul echipei naţionale de baschet masculin a României, Virgil Stănescu, a devenit tată, soţia sa Ana-Maria dând naştere unui băiat, luni, într-o clinică din Rusia.

276 afișări
Imaginea articolului Virgil Stănescu a devenit tată

Virgil Stănescu a devenit tată (Imagine: Mediafax Foto)

Pivotul naţionalei masculine s-a declarat cel mai fericit, după evenimentul petrecut luni în familia sa. "Nu se compară ziua şi sentimentele trăite luni cu nimic din viaţa mea, cu nicio realizare, indiferent că e din baschet sau din alt domeniu. Remi a venit pe lume în Rusia, unde ne aflăm cu toţii. A fost cea mai fericită zi din viaţa mea, iar ceea ce simt nu are legătură cu baschetul şi cu nimic altceva. Suntem fericiţi că băieţelul e sănătos şi îmi doresc să petrec cât mai multe clipe alături de familia mea. În România vom veni cu toţii probabil doar la finalul sezonului", a declarat Virgil Stănescu, marţi, pentru MEDIAFAX.

Remi Stănescu a avut la naştere 52 de centimetri şi 3,430 kilograme.

Aflat în Rusia, unde a avut emoţii pentru naşterea fiului său Remi, Virgil Stănescu se pregăteşte şi pentru derby-ul de la finalul săptămânii, cu ŢSKA Moscova, care se va disputa pe terenul echipei sale, CSK VVS Samara.

La cei 32 de ani, baschetbalistul de 2.06 înălţime are o carte de vizită impresionantă în privinţa carierei, evoluând pe rând la Soced Bucureşti şi Dinamo Bucureşti (Divizia A), South Alabama Jaguars (NCAA), Opel Skyliners Frankfurt (Germania), Telindus Oostende (Belgia), Turk Telekom Ankara (Turcia), Spartak Sankt Petersburg, Spartak Primorje Vladivostok şi Unics Kazan (Rusia) şi Al Qadisiya Kuwait (Kuwait).

În prezent este componentul formaţiei CSK SSV Samara, cu care ocupă locul 10 în Superliga rusă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici