Voluntari - Viitorul, în etapa cu numărul 16 a Ligii I Betano. ORA meciului

A doua confruntare a zilei de duminică, 25 noiembrie, din etapa cu numărul 16 a Ligii I Betano se va desfăşura la Voluntari. Începând cu ora 17:30, Viitorul lui Hagi se va reîntâlni cu echipa ilfoveană, pe care în meciul tur a învins-o la Ovidiu cu 2-0.

406 afișări
Imaginea articolului Voluntari - Viitorul, în etapa cu numărul 16 a Ligii I Betano. ORA meciului

Voluntari - Viitorul, în etapa cu numărul 16 a Ligii I Betano. ORA meciului

Voluntari a fost constantă în acest sezon. Nu s-a despărţit de ultimul loc al clasamentului. După 15 etape a adunat doar 8 puncte, dintre care a înregistrat o singură victorie (4-0 în faţa Concordie Chiajna), cinci remize şi nouă eşecuri.

De cealaltă parte, gruparea din Constanţa este pe loc de playoff, pe poziţia a patra, cu 26 de puncte. Viitorul are moral bun, în această pauză competiţională a disputat un amical cu echipa campioană a Bulgariei, Ludogoreţ, formaţie pe care a învins-o cu 2-0. În campionat nu a mai pierdut de o lună, iar băieţii lui Hagi sunt hotărâţi să nu lase puncte la Voluntari.

"Suntem pregătiţi să temrinăm aşa cum trebuie această lună, cu meciuri importante, grele, unde trebuie să facem puncte. Muncim pentru lucrul acesta, trebuie să ne adaptăm la program, la timp, la temperatură.

Avem nevoie de puncte, trebuie să obţinem cât mai multe.

Sunt încrezător că lucrurile vor merge bine.

Voluntari este o echipă care de la meci la meci a crescut. A arătat în fiecare meci mai bine, totdeauna foarte greu la ei acasă să câştigi. Au schimbat antrenorul, au adus un antrenor foarte experimentat şi e clar că disciplina, organizarea vor fi la un standard foarte ridicat. Ştiu că neva fi foarte greu pentru că italienii ştiu să se organizeze bine, să producă fotbal şi ştiu să atace, tactică multă.

Important este noi să fim noi, să ne facem jocul, să ştim să ne impunem, să dictăm ritmul şi intensitatea jocului şi să încercăm să câştigăm", a spus Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Voluntari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici