Barcelona a încheiat la egalitate, 1-1, meciul cu Atletico Madrid, în La Liga

Barcelona este de neînvins pentru echipa lui Diego Simeone. Pe stadionul Wanda Metropolitano, Atletico Madrid a fost la un pas să câştige şi să urce pe primul loc în La Liga, însă catalanii au egalat în ultimul minut al partidei, iar întâlnirea dintre cele două s-a încheiat cu scorul 1-1.

147 afișări
Imaginea articolului Barcelona a încheiat la egalitate, 1-1, meciul cu Atletico Madrid, în La Liga

Barcelona a încheiat la egalitate, 1-1, meciul cu Atletico Madrid, în La Liga

Sub privirile a 67.000 de fani, cele două echipe au preferat să joace mai degrabă prudent, decât să facă spectacol. Primul gol a venit în minutul 77. Diego Costa a câştigat duelul cu Rafinha şi l-a învins pe Ter Stegen după un corner executat de Griezmann.

Intrat pe teren în minutul 80, în locul lui Arthur, Dembele a marcat golul care a salvat-o pe Barcelona.

În urma rezultatului de 1-1. Barcelona rămâne pe primul loc cu 25 de puncte, iar Atletico Madrid pe doi cu 24 de puncte. Clasamentul se poate schimba însă duminică, 25 noiembrie, când Sevilla va juca în La Liga în faţa celor de la Valladolid. În cazul unei victorii a liliecilor, Barcelona şi Atletico vor fi ajunge pe locurile 2 şi 3, în timp ce Sevilla va fi lider în La Liga cu 26 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici