Zamparini: Goian este o achiziţie excelentă

Preşedintele clubului Palermo, Maurizio Zamparini, s-a declarat mulţumit de obţinerea transferului fundaşului stelist Dorin Goian, precizând că a avut încredere totală în ceea ce i-a spus tehnicianul Walter Zenga despre jucător şi că această achiziţie este excelentă.

12 afișări
Imaginea articolului Zamparini: Goian este o achiziţie excelentă

Zamparini: Goian este o achiziţie excelentă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dorin Goian va fi transferat la Palermo

"Este o achiziţie excelentă. Nu l-am văzut pe Goian jucând, dar am avut încredere totală în Walter Zenga. El mi-a spus că este un fundaş ambiţios. Sperăm că va avea evoluţii bune pentru noi", a afirmat Zamparini pentru site-ul stadionews.it.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că Dorin Goian va fi transferat pentru două milioane de euro la gruparea Palermo, care este pregătită de fostul antrenor stelist Walter Zenga.

"Îl voi vinde pe Goian. Voi lua pe el două milioane de euro, va merge la Palermo. Mâine dimineaţă, va pleca acolo cu Giovanni Becali. Îl vând şi la revedere!. Să fie sănătos! Până acum nu am mai avut oferte pentru Goian", a spus Becali la Sport.ro.

Goian, în vârstă de 28 de ani, s-a transferat în iarna anului 2004 la Steaua, el venind de la FCM Bacău. De-a lungul carierei, Goian a mai evoluat la Foresta Suceava, Gloria Buzău şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici