Zapata a devenit tată, după ce soţia sa a născut o fetiţă

Goalkeeperul Stelei, Robinson Zapata, a devenit tată după ce soţia sa, Ceucy, a dat naştere joi, la Bucureşti, unei fetiţe, pe care cei doi o vor boteza Bianca, informează site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea.

48 afișări
Imaginea articolului Zapata a devenit tată, după ce soţia sa a născut o fetiţă

Zapata a devenit tată, după ce soţia sa a născut o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto)

Fiica portatului stelist s-a născut joi, in jurul orei 12.00 şi cântăreşte doar 1,5 kg. Deşi a venit pe lume prematur, starea sa de sănătate este una bună.

"Suntem foarte fericiţi, deoarece ne-am dorit de foarte mult timp acest copil. Toată familia noastră din Columbia este în culmea fericirii, la fel ca şi noi. Am fost felicitat şi de colegii mei şi ne bucurăm foarte mult că Bianca s-a născut pe 7 mai, o zi atât de importantă în istoria Stelei", a precizat Zapata.

Clubul FC Steaua a sărbătorit, la 7 mai 2009, 23 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

Robinson Zapata a fost transferat de Steaua în iulie 2007 de la formaţia Deportiva Cucuta, iar până în prezent a evoluat în 52 de meciuri în Liga I pentru gruparea "roş-albastră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici