Zapata, pregătit să lupte pentru postul de titular la Steaua

Portarul columbian Robinson Zapata a declarat că nu se teme că îşi va pierde locul în prima echipă a Stelei după venirea lui Ciprian Tătăruşanu şi a precizat că este pregătit să lupte pentru postul de titular, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

22 afișări
Imaginea articolului Zapata, pregătit să lupte pentru postul de titular la Steaua

Zapata, pregătit să lupte pentru postul de titular la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu nu am vorbit cu nimeni despre o posibilă plecare de la Steaua. Nu vreau să plec de la Steaua, deoarece sunt fericit aici. Eu trebuie să aştept oportunitatea de a juca, deoarece va fi un sezon lung, cu meciuri în campionat, în Cupă şi în Liga Europa. Sunt pregătit să mă lupt pentru postul de titular, iar dacă Mister (n.r. - antrenorul Cristiano Bergodi) va apela la mine, ştie că se poate baza oricând pe serviciile mele. Eu sunt sută la sută cu mintea la Steaua", a declarat internaţionalul columbian.

Robinson Zapata a fost transferat de Steaua în iulie 2007 de la gruparea Deportivo Cucuta, iar până în prezent a acumulat 72 de partide în tricoul formaţiei din Bulevardul Ghencea.

De-a lungul carierei, portarul sud-american, în vârstă de 30 de ani, a mai evoluat la formaţiile America de Cali, Real Cartagena, Rosario Central, Independiente Buenos Aires, CA Belgrano şi La Serena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici