Zece motive pentru demisia lui Piţurcă

Compromiterea calificării la World Cup 2010 se adaugă numeroaselor scandaluri în care selecţionerul a târât naţionala, Federaţia şi numele României. Evoluţia slabă a tricolorilor din actuala campanie de calificare la World Cup 2010, dar şi atitudinea antrenorului Piţurcă au adus România într-o situaţie jenantă.

15 afișări
Imaginea articolului Zece motive pentru demisia lui Piţurcă

Zece motive pentru demisia lui Piţurcă (Imagine: Mediafax Foto)

Suporterii echipei naţionale au ajuns la capătul răbdării şi nu-l mai vor pe selecţionerul Victor Piţurcă la cârma primei reprezentative. După ce ne-a distrus, aproape în totalitate, şansele de a ne califica la Campionatul Mondial din Africa de Sud, din vara anului viitor, Piţurcă sfidează pe toată lumea şi spune că nu se gândeşte să demisioneze.

Află care sunt motivele pentru care ar trebui să demisioneze Piţurcă pe www.adevărul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici