Zi decisivă pentru desemnarea campioanei Ligii 1 la fotbal. Trofeul, pregătit pe toate cele TREI stadioane unde se dispută meciurile

Liga Profesionistă de Fotbal a pregătit în detaliu festivitatea de premiere a campioanei Ligii 1. Astfel, pe toate cele trei stadioane pe care se vor disputa meciurile decisive sunt pregătite câte un trofeu, medaliile şi tricourile galbene pentru campioni, precizează oficialii LPF.

3316 afișări
Imaginea articolului Zi decisivă pentru desemnarea campioanei Ligii 1 la fotbal. Trofeul, pregătit pe toate cele TREI stadioane unde se dispută meciurile

Zi decisivă pentru desemnarea campioanei Ligii 1 la fotbal. Trofeul, pregătit pe toate cele trei stadioane unde se dispută meciurile

În cazul în care FC Viitorul va fi campioană, primarul Constanţei, Decebal Făgădău va înmâna trofeul pe stadionul ”Central” din Ovidiu, alături de reprezentanţii LPF.

În cazul în care FCSB va triumfa, Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, va fi cel care va da cupa jucătorilor antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf.

Nu în ultimul rând, pe stadionul Dinamo, legendarul fotbalist şi actualul conducător al ”alb-roşilor”, Adrian Mutu va fi pregătit să conducă festivitatea de premiere.

De altfel, Liga Profesionistă de Fotbal va organiza ceremonia de premiere prin reprezentanţii săi special desemnaţi pe cele trei stadioane. Astfel, pe stadionul ”Central” din Ovidiu, vor fi prezenţi vicepreşedintele LPF Robert Pongracz şi directorul de Imagine şi Comunicare, Marius Mitran.

Pe ”Arena Naţională” vor fi directorul Economic Ionuţ Calancia şi directorul Departamentului competiţii, Eduard Alexandru.

Pe stadionul ”Dinamo”, Liga Profesionistă va fi reprezentată de secretarul general al LPF, Justin Ştefan şi de Mircea Călin.

Pe această cale, Liga Profesionistă de Fotbal mulţumeşte Federaţiei Române de Fotbal pentru dorinţa exprimată de a fi prezentă, prin reprezentanţii săi, pe cele trei stadioane şi îi asigură pe aceştia că va întreprinde toate demersurile ca numele lor să fie făcute cunoscute spectatorilor prin staţia de amplificare a fiecărei arene, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici