Zidane va lucra gratis la Real Madrid

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane va lucra gratis la gruparea Real Madrid, începând de săptămâna viitoare, în cadrul Comitetului de Fotbal al clubului, informează cotidianul Marca.

19 afișări
Imaginea articolului Zidane va lucra gratis la Real Madrid

Zidane va lucra gratis la Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Zidane se va deplasa sâmbătă la Madrid, iar de la începutul săptămânii viitoare va face parte din Comitetul de Fotbal. "El va face deplasarea cu echipa la marile meciuri. Şi totul pentru ... zero euro!", scrie Marca.

Zidane, în vârstă de 37 de ani, şi-a încheiat cariera sportivă la Real, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici