Zlatan Ibrahimovic este anchetat de UEFA. Fotbalistul ar fi implicat în industria pariurilor sportive/ Ce pedeapsă riscă jucătorul suedez

  • Zlatan Ibrahimovic este cercetat de UEFA pentru „presupusul său interes financiar într-o companie de pariuri”, a declarat luni organul de conducere al fotbalului european.
  • Cotidianul suedez Aftonbladet a raportat luna aceasta că atacantul AC Milan, în vârstă de 39 de ani, era partener la Bethard, o companie de jocuri din Malta.
  • Regulamentul disciplinar al UEFA prevede că jucătorii nu ar trebui să aibă un interes financiar în comapniile din zona pariurilor.
2448 afișări
Imaginea articolului Zlatan Ibrahimovic este anchetat de UEFA. Fotbalistul ar fi implicat în industria pariurilor sportive/ Ce pedeapsă riscă jucătorul suedez

Zlatan Ibrahimovic, anchetat de UEFA. Fotbalistul ar fi implicat în industria pariurilor sportive/ Ce pedeapsă riscă jucătorul suedez

„Un inspector de etică şi disciplină UEFA a fost numit astăzi pentru a efectua o investigaţie disciplinară cu privire la o posibilă încălcare a reglementărilor disciplinare UEFA de către Zlatan Ibrahimović pentru că are un presupus interes financiar într-o companie de pariuri”, a declarat UEFA într-un comunicat.

O companie deţinută de Ibrahimovic ar avea o participaţie de 10% pe site-ul de jocuri de noroc Bethard din Malta, iar UEFA examinează dacă presupusa conexiune încalcă regulile lor.

Atât UEFA, cât şi FIFA interzic jucătorilor să aibă interese financiare în firmele de jocuri de noroc, cei care încalcă reglementările care fac obiectul unei eventuale interdicţii de trei ani.

Ibrahimovic joacă în prezent la AC Milan. Echipa a evolut sezonul acesta în Europa League. Milan a fost eliminată în optimi de Manchester United(2-1).

În campionatul intern, Milan, se află pe locul 5 cu 66 de puncte. Ibrahimovic a evoluat în 25 meciuri în acest sezon şi a marcat 17 goluri.

El revenit şi la echipa naţională după o absenţă de aproape cinci ani pentru a juca cu Suedia în calificările pentru Cupa Mondială ce va avea loc la finalul anului viitor.

Ibrahimovic a semnat recent o prelungire a contractului cu Milan până la finalul sezonului 2021-2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici