Zlatan Ibrahimovici: Nu am nevoie de Balonul de Aur, se ştie că sunt cel mai bun

Atacantul suedez al echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a declarat, miercuri seară, după victoria din meciul cu Olympiakos Pireu, scor 2-1, că nu are nevoie de Balonul de Aur, deoarece se ştie că el este cel mai bun fotbalist.

418 afișări
Imaginea articolului Zlatan Ibrahimovici: Nu am nevoie de Balonul de Aur, se ştie că sunt cel mai bun

Zlatan Ibrahimovici (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Întrebat despre Balonul de Aur, unde se află printre favoriţi alături de Cristiano Ronaldo şi Franck Ribery, Ibrahimovici a spus: "Sunt unii pentru care acest trofeu este important, mie nu-mi pasă. Nu am nevoie de acest trofeu, se ştie că eu sunt cel mai bun".

Zlatan Ibrahimovici a marcat primul gol al victoriei formaţiei Paris Saint-Germain, scor 2-1, în faţa echipei Olympiakos Pireu, în etapa a V-a a grupei C a Ligii Campionilor şi l-a egalat pe Cristiano Ronaldo (Real Madrid) în clasamentul golgheterilor din acest sezon al competiţiei, ambii având câte opt reuşite.

În urma acestei victorii, Paris Saint-Germain şi-a asigurat calificarea de pe primul loc în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici