Ibrahimovici: Visul meu nu este să câştig Balonul de Aur, ci trofee cu echipa mea

Atacantul formaţiei Paris Saint-Etienne, Zlatan Ibrahimovici, a declarat că nu visează că câştige Balonul de Aur, ci cât mai multe trofee cu echipa pariziană

133 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovici: Visul meu nu este să câştig Balonul de Aur, ci trofee cu echipa mea

Zlatan Ibrahimovici (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Victoriile echipei mele sunt ca un Balon de Aur pentru mine. Nu este visul meu să câştig acest trofeu. Visul meu este să câştig trofee cu echipa mea. Distincţiile individuale sunt doar un bonus", a declarat Ibrahimovici, informează L'Equipe.

Săptămâna trecută, Zlatan Ibrahimovici a devenit al zecelea fotbalist care a reuşit să marcheze patru goluri într-un meci din Liga Campionilor. El a reuşit această performanţă în partida pe care PSG a câştigat-o, în deplasare, cu scorul de 5-0, în faţa formaţiei Anderlecht Bruxelles, în etapa a III-a a grupei C a Ligii Campionilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici