Zotta: George Copos a achitat salariile jucătorilor rapidişti

Directorul general demisionar al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că acţionarul majoritar al clubului, George Copos, a achitat salariile jucătorilor "alb-vişinii", aceştia fiind la zi cu contractele pe care le au cu gruparea giuleşteană.

13 afișări
Imaginea articolului Zotta: George Copos a achitat salariile jucătorilor rapidişti

Zotta: George Copos a achitat salariile jucătorilor rapidişti

"Azi, s-au plătit salariile tuturor jucătorilor. În momentul de faţă contractele sunt la zi. Banii au fost achitaţi de acţionarul majoritar George Copos. S-ar fi plătit şi primele, dar conform Regulamentului de Ordine Interioară locul pe care se află echipa în momentul de faţă nu permite achitarea acestora de către conducerea clubului", a spus Constantin Zotta.

FC Rapid traversează în ultimele săptămâni o criză financiară majoră după ce omul de afaceri Fathi Taher a întrerupt finanţarea.

La sfârşitul lunii martie, Copos a încheiat cu Taher un contract de cedare a 80 la sută din acţiunile SC FC Rapid SA în schimbul a aproximativ 13 milioane de euro. În momentul de faţă, Taher susţine că nu a intrat oficial în posesia celor 80 la sută din acţiuni deoarece George Copos nu a întocmit "o serie de documente". De partea cealaltă, Copos consideră că tranzacţia nu s-a oficializat întrucât Taher nu a plătit niciun ban în schimbul celor 80 la sută din acţiuni.

Acţionar majoritar al SC FC Rapid SA este în continuare George Copos, prin firmele sale, cu 99,99 la sută din acţiuni.

Trei dintre cei patru componenţi ai Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Alexandru Bunea, Dragoş Nedelcu şi Constantin Zotta, au demisionat din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea giuleşteană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici