Zvonurile au fost confirmate: Clubul ASA Târgu Mureş a intrat în faliment

Zvonurile privind falimentul echipei ASA Târgu Mureş au fost confirmate pentru ProSport de către Răzvan Zăvăleanu, practician în insolvenţă.

530 afișări
Imaginea articolului Zvonurile au fost confirmate: Clubul ASA Târgu Mureş a intrat în faliment

Clubul ASA Târgu Mureş a intrat în faliment

Decizia Tribunalului Specializat Mureş:

"În temeiul dispoziţiilor art. 145 alin. 1 lit. E din Legea nr.85/2014 decide intrarea în faliment a debitoarei ASOCIAŢIA FOTBAL CLUB ASA 2013 TÂRGU MUREŞ. În temeiul dispoziţiilor art. 145 alin. 2 din Legea nr. 85/2014 dispune dizolvarea asociaţiei şi ridicarea dreptului de administrare al debitoarei. Desemnează în mod provizoriu în calitate de lichidator judiciar societatea profesională RTZ&Partners SPRL – Filiala Bistriţa, care va îndeplini această funcţie cu o retribuţie provizorie de 1500 lei pentru toată procedura.

Stabileşte termen de judecată pe data de 12.01.2018. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Specializat Mureş. Pronunţată în conformitate cu prevederile art. 396 al. 2 Cod procedură civilă prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în data de 13 octombrie 2017" anunţă Hotărârea intermediară 549/2017, din 13.10.2017. Clubul poate face apel în 7 zile.

Regulamentul spune că un club aflat în faliment trebuie exclus din competiţie, dar Cherteş aşteaptă lămuririle avocaţilor în acest sens. “S-a deschis procedura de faliment şi a fost numit ca lichidator, administratorul judiciar. Săptămâna viitoare ştim ce se va întâmpla şi cu echipa. Ştiu doar din cazuri similare că unii au jucat, alţii nu au jucat, după declararea falimentului. Vom vedea”, a spus Cherteş pentru ProSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici