6 trucuri ca să bei mai multă apă

Este recomandat să bei minimum doi litri de apă pe zi, dar e cam... plictisitor. Apa nu are gust, iar sete nu ţi se face decât în cazuri extreme, când nu mai eşti hidratată deloc. Ce e de făcut atunci? Îti dăm câteva sfaturi!

486 afișări
Imaginea articolului 6 trucuri ca să bei mai multă apă

6 trucuri ca să bei mai multă apă (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Suntem 70% apă. Un consum suficient ne pune metabolismul în mişcare, deci ne ajută să ardem calorii, ne menţine energici şi ne hidratează pielea. Şi totuşi, toate aceste lucruri nu ne motivează să bem peste 2 litri de apă pe zi.

Însă există şi soluţii. Uite ce îţi propunem!

1. Apă minerală cu suc de fructe
Dacă îţi plac băuturile acidulate, ai la dispoziţie această variantă, mult mai sănătoasă. Apa minerală conţine numeroase elemente esenţiale pentru organism, iar sucul de fructe îi dă o savoare sănătoasă.

2. Ceai
Ai o gamă extrem de mare când vine vorba de arome şi proprietăţi ale ceaiului. Astfel, nu doar că te menţin hidratată, dar îţi aduc şi alte beneficii asupra organismului. Iar aromele diferite îţi trezesc simţurile şi pot fi cât se poate de relaxante.

Citeşte mai multe trucuri pentru a bea mai multă apă pe www.perfecte.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici