Anca Alungulesei organizează primul maraton de slăbit din PsihoDieta

Anca Alungulesei, terapeut în nutriţie şi hipnoterapeut, creatoarea Psiho-Dietei, metodă integrativă de slăbit cu rezultate pe viaţă, organizează vineri, 27 octombrie, online, de la ora 9 la ora 18.00, primul maraton intensiv de slăbit din PsihoDieta „Fundamentele subconştiente ale greutăţii şi ale comportamentului alimentar”.

126 afișări
Imaginea articolului Anca Alungulesei organizează primul maraton de slăbit din PsihoDieta

În acest maraton fiecare participant va înţelege profunzimea şi complexitatea greutăţii din perspectiva minţii şi apoi, ghidat, va identifica tiparele şi blocajele mentale şi emoţionale create de-a lungul timpului în relaţia cu greutatea, corpul şi mâncarea. Astfel, toate persoanele participante vor putea ajunge rapid şi ireversibil la forma ideală.

„Am dezvoltat acest maraton de o zi pentru a-i ajuta pe toţi cei care participă ca, prin intermediul hipnozei şi al remodelării mentale, să ajungă la un cu totul alt nivel de înţelegere a problemei greutăţii şi a comportamentului alimentar cu care se confruntă. La final îşi vor putea răspunde la întrebările „de ce mi se întâmplă asta?” şi „cum pot să o rezolv?”. Scopul este de a obţine rezultate accelerate în procesul de slăbire prin schimbarea definitivă a perspectivei legate de mâncare, corp şi greutate şi apoi, de schimbare definitivă a comportamentului alimentar”, anunţă Anca Alungulesei, terapeutul în nutriţie care a integrat hipnoza în procesul complex de slăbire denumit Psiho-Dieta în care peste 2000 de persoane au obţinut rezultate uimitoare în lupta cu kilogramele.

„Cu toţii ne dorim rezultate rapide atunci când vine vorba despre greutate şi totuşi undeva ne blocăm. Şi problema revine, pentru că, de fapt, fiecare dintre noi trăieşte într-un TIPAR MENTAL al greutăţii şi al comportamentului alimentar. În cadrul acestui Maraton explorăm şi aprofundăm cei 3 piloni ai Psiho-Dietei – relaţia cu mâncarea, relaţia cu corpul, relaţia cu greutatea. Lucrăm aplicat, individual şi în grup, pe fiecare pilon. Astfel, în doar 9 ore, fiecare participant va ajunge la propriile conştientizări profunde ale problemei greutăţii şi apoi, aplicând principiile învăţate în maraton, va începe să aibă rezultate rapide şi sustenabile. Atât pe cântar cât şi în comportamentul lor alimentar.”, explică Anca Alungulesei, hipnoterapeut în nutriţie, cu o expertiză de peste 10 ani în domeniul alimentaţiei sănătoase şi a ghidajului spre succes în lupta cu kilogramele şi cu obezitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici